moehr

generel info

restaurant moehr

Skomagergade 40, 4000 Roskilde

tlf. 31734400

peter@moehr.dk

www.moehr.dk

find os her [google maps]

lidt om os

Vi bruger så vidt muligt kun danske råvarer i vores køkken. Vi er ikke underlagt et dogme, men stærke tilhængere af det skandinaviske køkken. Ideen om det nordiske terroir er fundamentet for vores mad. Når det så er sagt, skal der være plads til de specialiteter, vi i Danmark ikke kan hamle op med. Valrhona chokolade fra det sydlige Frankrig, den gode spanske sortfodsskinke, eller de skønne oste fra England, Frankrig og Spanien, skal der også være plads til fra tid til anden.

Vores urter henter vi selv i oplandet. Skov, strand og eng byder alle sammen ind.

Det der kan syltes og gemmes til vinteren bliver gemt. Det der er hentet direkte ude på Peters forældres gård, bliver serveret samme aften. Kieselgården, Søren Wiuff og lokale bønder er alle samarbejdspartnere, vi er stolte af.

Kødet er krog-modnet og af bedste kvalitet. Fisken direkte fra kaj til vores køkken.

Kortet består af en liste af retter man selv sammensætter, præcis som man ønsker det. Er der kun plads til en bøf, eller skal du have en større menu? Det vælger du bare.

Lidt CV:

Peter Møller, udlært Kok fra Skovshoved hotel.

Kok og Souschef på Hotel Frederiksminde fra 2012 - 2015.

 

Flemming Haarh Larsen

Selvstændig restaurtør gennem 12 år.

Har drevet restauranter i KBH og i Roskilde siden 2003.

restaurant moehr | skomagergade 40, 4000 roskilde | +45 31734400 | åbent: man-tors 10-23, fre-lør 10-02, søndag lukket | peter@moehr.dk | eSmiley